sidearea-image
4400 Nyíregyháza,
Korányi Frigyes út 31/A
06-20 475-2503
kissbalazs@kissarttattoo.hu
Kövess be

kezelés

Az elkészült tetoválás után a szalonból kifáradva elmegyünk egy gyógyszertárba, és az ott vásárolt alábbi krémmel kell kenni:
– Bepanthen
Haza érve levesszük a fóliát és óvatosan lemossuk, áztatni nem szabad! csak átfolyó víz érje. Ezután vékonyan bekenjük Bepanthennel és befoliázzuk. Ezt a folyamatot 3-4 óránként megismételjük, max 2 napig. Fekete-fehér tetoválásnál akár egy nap is elegendő.

Fontos:

  • Ne menj szoláriumba, szaunába, uszodába, strandra legalább 2 hétig!
  • Ne menj tűző napra!
  • Ne nyúlj piszkos kézzel a tetovált felülethez!
  • Ne használj olyan szereket amiket előtted más is használt, vásárolj újat, sterilt!
  • Ne tartsd túl sokáig víz alatt és ne kenj túl sok krémet rá, mert akkor felázik a tetoválás!

Néhány jó tanács:

Tetoválás elõtt és közben ne fogyassz alkoholt, drogot. Ezektõl a hajszálerek kitágulnak, az erõsebb vérzés kimoshatja a sebbõl a festéket. Nem érdemes elõtte mástól kérdezgetni, hogy mennyire fáj, mert lehet, hogy neked kevésbé fáj, mint akitõl rémisztõ információkat kapsz. Mindenkinek más a fájdalomtûrése, amit befolyásolhat a közérzet. Ezen kívül nem csak testrészenként, hanem centirõl centire is más érzés. Akik elsõ tetoválásukra készülnek lelkileg, mindig fájdalmasabbra számítanak, mint amilyen valójában. Ez abból a szempontból jó, hogy kellemesen csalódnak. Éhgyomorra nem ajánlatos tetováltatni, mivel a stressztõl a vércukorszint leeshet és rosszullét, ájulás lehet a következménye! Ha rosszul érzed magad, nyugodtan kérj a tetkóstól pár perc pihenõt. Jól jöhet ilyenkor egy kis csoki, szõlõcukor, üdítõ stb.